Laminált padló
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Laminált padló előnyei

Elképesztően sok színben és mintában kapható, a csempemintástól a legkülönbözőbb színekig. Egytől-egyig szembetűnően szépek és egységesek. A színük és mintázatuk a megtévesztésig valósághűek.

Mindegyik vastagságú laminált padló rakható padlófűtésre. Sérülés esetén nem kell felszedni az egész burkolatot, elég csak kicserélni a sérült panelt.

A beépítési magasságuk alig haladja meg a maximum az 1cm, ami felújításoknál illetve különböző burkolatok találkozásánál rendkívül előnyös. A laminált padló paneljeinek illesztése nagy pontosságú, szinte tökéletes, így nem keletkezhetnek közöttük hézagok. A laminált padló fedőrétege 10-15-ször kopásállóbb, mint a hagyományos parketták, így a rendszeres ápolás mellett semmilyen utókezelést nem igényel.

A laminált padló felülete annyira ellenálló, hogy nem hagy nyomot rajtuk még a cigarettaparázs sem, nem károsítják háztartási oldószerek és még a tűsarkú cipőkkel szemben is ellenállók. A laminált padló és a mintázatai egy helyiségen belül is változtathatók, így az egyediség terén csak a kreativitásunk szabhat határt.  

Laminált padló vásárlás
powered by: Horizont Informatika