Laminált padló
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Laminált padló

A laminált padló több, mint 90%-a környezetbarát faörlemény, melyből a hordozóanyaga készül.(HDF) A hordozólap tetején dekorréteg található, mely színtartó, UV-álló és impregnált. A dekorréteget melamingyantás védőréteg óvja a kopástól és karcolódástól. A padlólap alján szintén melaminos réteg van, így válik szendvics szerkezetűvé. A laminált padló vastagsága (6-12mm) miatt padlófűtésre is tökéletesen alkalmas. A laminált padló fektetése rendkívül egyszerű, click rendszerben kaphatóak. Könnyen tisztán tartható porszívózással és makacs foltok esetén nedves ruhával való feltörléssel.

A laminált padlók felülete nagyon változatos, többnyire fautánzatú, de megtalálható csempe, márvány, kő és bármilyen színben.

Hatalmas előnye az ára, mely miatt nagyon népszerű, ámbár a kiemelkedően magas kopásállóságú laminált padlók ára meghaladja a fa parkettákét.

Felületük nagyon ellenálló, nem égeti ki a cigaretta parázs, nem károsítják a háztartási tisztítószerek, nem látszanak az esti buli nyomai, jó karc-és kopássálló. A laminált padlóburkolatok különböző kopásállósággal rendelkeznek.(AC3,0C4,AC5,AC6)

Hátránya, hogy a vizet nem szereti, ezért nem szabad vizes felmosóval tisztítani, elég egy nedves rongy. Felületét csiszolni tilos, a laminált padlóburkolat nem újracsiszolható! 

Laminált padló vásárlás
powered by: Horizont Informatika